Cukr z palmových květů Kadode se získává ze šťávy palmových květů palmy PALMYRA v Kambodži. Má přirozeně vyvážený obsah sacharózy a fruktózy a nemusí se rafinovat. Díky tomu si zachovává všechny minerály a stopové prvky prospěšné pro organismus. Tento biologický cukr obsahuje draslík, hořčík, vitamin C a aminokyseliny, jako jsou glutamin a arginin, látky známé svými vysoce příznivými účinky pro zdraví.
Neobsahuje glukózu, přírodní cukr nezpůsobuje nadměrnou sekreci inzulínu. Má velmi nízký glykemický index pod 30.
Složení: Sacharóza (87,7 %), fruktóza (2,6 %), draslík (0,46 %), železo (0,05 mg), magnesium (0,9 mg), vápník (0,13 mg), sodík (12 mg)
Ostatní : minerální látky, aminokyseliny (9,24 %). Neobsahuje glukózu, cholesterol ani tuky.